31 mars

Imorron är det 1 april, med allt vad det innebär.
En gammal vän fyller år - men vi träffas sällan nuförtiden. Hon har flyttat från den lilla staden och hör bara av sej nån enstaka gång (mestadels då en vinflaska blivit tömd). Så Grattis "inter pocula".
För övrigt lär det väl bli en hel del lurande under morgondagen...

Tiden går fort.
Det är snart ett år och fem månader sen som min älskade pappa gick bort. Lämnade detta livet!
Min saknad är inte mindre bara för att tiden går. Mina tårar rinner kanske inte lika ofta nu som då, men lika okontrollerat och lika oförberett. Han var min bästa vän!

Det är mycket som ändras i ens liv.
Glädje och sorger.
Det gäller att försöka gilla läget i alla lägen.

Dagens tankeord: Ta inte livet så förbannat allvarligt - du kommer ändå inte levande ur det.
Dagens färg: Vitt, vitt, vitt. (lika vitt som naprapatens rum då han balanserade upp min gamla kropp tidigare idag - det inte han kan, det är inte värt att kunna...)
Dagens låt: Chicago med.... <3

Tänker på mina underbara barn och min älskade livskamrat - tur att ni finns i mitt liv!!!

Nu börjar det bli en vana...

att åka ner till lilla staden en lördagförmiddag.
Detta var andra lördagen i rad som det hände.
Anledningen var att livskamraten som är en gammal styrkelyftare skulle var med och lyfta i en interntävling i sportklubben. Undertecknad var alltså chaufför, eftersom det efter tävlingen skulle bli öl och mat någonstans i lilla staden.
Men idag var det fler evenemang som ägde rum. Bland annat ett i stadens nybyggda arena. Där visades stora, fina amerikanare upp och diverse delar till dessa såldes. Det var även försäljning av kläder, glas, klockor, tidningar, nostalgiprylar etc.
Svägerskan och jag möttes upp en bit från arenan. Det var ont om parkeringar i denna delen av lilla staden och ganska roligt att gå en bit för att kolla in olika bilar i olika skick...
Musik till bilderna
           
Träffade lite gamla kompisar och vi bytta några ord med medan vi gick omkring och tittade och handlade.
 
Sen tog vi en genväg för att komma till våra bilar och döm av min förvåning när jag upptäckte att lilla staden har ett dåligt fik, eller är det ett fik för bad people???


;))