Fredagsmorgon

Morgonen är tidig och jag sitter vid datorn och är lite nyfiken (facebook).
Ute blåser det kraftiga vindar - riktig höststorm faktiskt.
Men termometern visar på över 8 plusgrader, så nån snöstorm lär det ändå inte bli.
Samma datum förra året hade vi snö på marken och minusgrader ute. Tur att det inte alltid är lika. Även om jag nu gillar snö, med ljuset och gnistrandet och knarret och skidåkningen... Men nu har jag liksom blivit lite bortskämd med den här värmen så nu vet jag inte om jag vill ha det där kalla.
Jodå, klart jag vill. Skojade bara!
För om det blir kallt så kanske alla jävla virusar och baciller far åt helv.../varmare trakter, och då kanske jag blir lite piggare. Har en virusinfektion i halsen som sätter ner både kroppen och mej! Inget kul alls.
Håller ju på och grejar i min lilla källarlokal för att kunna ha lite försäljning/visning av grejerna jag gör och detta är så gott som nerlagt nu när inte kroppen vill vara med. Men, men, det går väl över. Idag är det i alla fall fredag och det ska bli gott att slappna av och ägna sej åt frivillig verksamhet resten av veckan.
Nu ska jag plocka ihop mej och fara ner till staden och Daglig verksamhet för att göra lite gott där!
Önskar er en bra dag och försöker lova att återkomma med nåt intressantare en annan gång ;))

Filmkväll

Mådde fullständigt absolut skit imorse när jag vaknade.
Såg dubbelt på ena ögat, halsen kändes som en timmerstock utanpå och som sandpapper inuti...
Men, efter ett tag så tyckte jag att det var bättre, och jag beslutade mej för att fara ner till staden för att göra min dagliga gärning.
Gick åt helvete.
Eller ja, förmiddan funkade med hjälp av pigg och trevlig arbetskamrat. Men sen sket det sej, när inte alvedonen hjälpte längre. Åkte hem och kröp ner under täcket. Sov en orolig sömn. Gick upp - fortfarande med en timmerstock kombinerad med sandpapper... :(
Ikväll har jag valt att hålla käften, för att spara på halsen. Resulterade i att vi sett på film...
Först såg vi 'Antichrist' av Lars von Trier. 5 plus av 5 möjliga. Men se den för Guds skull inte när du mår dåligt eller är ur balans eller.... vissa scener är så stt säja, starka!
Sen såg vi 'The Ledge'. Följa-med-i-tiden-fram-och-tillbaka-film som vrekligen var värd att se till slutet.
Började kolla på 'Vad kvinnor vill ha' på vanlig TV efteråt. Gillar filmen men har sett den förr så jag lyckades stänga av.
Nu är halsen om möjligt ännu tjockare, fast jag alltså inte pratat en massa ikväll. Fortfarande ingen feber och fortfarande pigg rent psykiskt. Vete fan vad detta är....
Men, hoppas att det försvinner snart!
Nu är det väl dags att gå o lägga sej snart ändå. Livskamraten snarkar ljudligt och katten 'snusar gott'. Ute tar vinden i, men det är 10 grader varmt!!! Den 18:e, nej förlåt den 19:e november!!!
En del skriker fara och färde, andra att tiden är ur led, men jag tror att Moder Jord vet precis vad hon gör.
Jag vet i alla fall vad jag gör - jag går och lägger mej nu. Natti!

Bara ett par rader...

Månen hänger som en stor guldpeng bort över Kinneviken. Vackert!
Själv sitter jag en liten stund vid datorn innan det är dags att gå och knyta sej. Har varit en bra dag idag. Toppen på jobbet i åtta timmar och sen 3½ timme i lokalen efter det. Nu är golvet nyskurat och förrådsdelen fixad och klar. Spegelväggen på plats och nästan allt skräp borta. Roligt att greja därnere!
Men det tar på krafterna att vara dubbelarbetande ;)
Därför blir det inte mer här idag. Ska ta mej till sängen och göra samma sak som livskamraten gör framför TV:n därnere....Sova!!! ;)
Natti!