Det kommer ändå att gå åt helvete....

Min tanke var att jag skulle köra grejer från lekstugan, ner till min källarlokal idag. Så igår fyllde jag lådor och packade bilen. Men som vädret ser ut, så får jag nog vänta ett tag, för jag har ingen lust att både jag och grejerna ska bli plaskvåta. Så kan det bli. Inget man rår över. Bara hoppas att det blir torrare framåt dagen....
 
Igår kväll, så hade jag ungefär tusen saker som jag hade tänkt att skriva om i bloggen. Nåja, i alla fall tre-fyra stycken, som jag tyckte var aktuella och intressanta. Idag kommer jag naturligtvis inte på en enda av dom. Det är så jäkla skrämmande, det här med minnet. För jag är inte ensam om att ha dåligt minne, tappa tråden i det jag ska berätta, eller helt enkelt tappa orden. Jag är tämligen säker på, att vi utsätts för någonting, som påverkar oss alla.
 
Det kan vara så enkelt som all skit som finns runt omkring oss i luften. Jag tänker på det vi inte ser. Det som får telefoner, datorer, TV-apparater och alla andra tekniska cyberprylar att fungera. Tänk om man kunde se allt det som finns, men inte syns....
Jag tror att vi skulle ändra uppfattning ganska snabbt, om vad som är nödvändigt eller ej. Bara en tanke!
 
Men det kan lika gärna handla om det vi petar i oss, det vill säja mat. Och i vissa fall inte ens mat, utan konstgjort skit, framtaget av olje- eller djurrester. Ja, jag tänker på godis bland annat. För att inte tala om micrad mat. Jag tror inte att microvågorna är ofarliga! Inte heller att maten som micras fortsätter att behålla sin näring. Nej, så som jag ser det, så har vi alldeles för liten erfarenhet, för att använda microvågor och mat tillsammans.
 
Sen kan det ju faktiskt vara så att det finns tillsatser i det vi äter, som påverkar våra kroppar och knoppar, på ett sätt som vi inte har en susning om. Det kanske är så att vi inte vet, om ett ämne eller kombinationen av fler ämnen tillsammans, påverkar oss negativt. Jag menar, människan forskar och upptäcker dagligen fler och fler saker, i fler och fler olika sammanhang. Det kanske är så att vi inte vet om det än.
 
Eller ännu värre - det kanske är så att ett fåtal vet om det, och utnyttjar denna vetskap och kunskap, till att långsamt göra den övriga befolkningen till "lallande fånar". För att själva vinna någonting på det i sista änden. Se bara på diskussionen om till exempel fluor. Ett ämne vi får i oss dagligen genom vattnet, tandkrämen och andra munhygienprodukter.
Läser man om fluor, och vad det gör i våra kroppar, ja då kan man lätt bli mörkrädd. Och detta är ett ämne som alla får i sej - i små, eller större mängder - varje dag.
 
Hur enkelt vore det inte för någon som vill och kan, att se till att vi andra håller oss på en lägre nivå, och sakta men säkert bara blir mer och mer glömska/dumma/och icke ifrågasättande.
Luften vi andas, vattnet vi dricker, maten vi äter, atmosfären vi sistas i - det och mycket mycket mera påverkar oss något enormt. Ja, det här är vad jag tror i alla fall.
 
Sen kanske det låter som ett lamt förslag till försvar, varför jag själv har så himla dåligt minne etc. So be it!
Även om det kanske inte är en medveten konspirationsteori, så tror jag på mänskligheten som försökskaniner, för något större, som vi inte har en aning om. Jag återkommer till sista scenen i filmen, Men in Black igen. Den är så klockren!!!
Jorden är bara en liten partikel i det stora hela, och vi människor är som dammkorn.
 
Eller, för att göra det lite mer positivt - vi är som stoft, stjärnstoft! Alla bär vi på krafter och kunskaper från det stora som finns därute. Universum x 1 000 000 000 typ! Vi har bara inte förmågan att använda den kapacitet vi har i dom hjärnor vi blivit födda med. Inte fullt ut. En del inte alls!!! Men det kanske inte är meningen heller. Då kanske vi skulle explodera av kunskap - och återigen bli till stjärnstoft - och då var Cirkeln är sluten!!!
 
Så varför bry sej?! Det kommer ändå att gå åt helvete, så det är lika bra att hjälpa sina medmänniskor så gott man kan, och försöka ha så kul som möjligt, och må så bra som möjligt, under tiden.
 
Det ser ut att ljusna borta i kanten - kanske det kan bli några resor till staden i alla fall......
 
 

Till-salu-grejer på bild - del 1

Hej mitt vinterland.....♫....♫♫...♫...
 
Nåja, just nu så smälter det, och blir blask och kladd istället.
Men det var ljust och fint ett tag i alla fall.
 
Jag fortsätter med att plocka och rensa så smått. Tänker ställa ut mer grejer i garageloppisen, och har tagit lite bilder på dom.
Skulle du vara sugen på något av det du ser, så hör bara av dej. Kan inte du komma hit, så kan jag ta med saker till stan (Lidköping).
 
Ytterlyse
Renoveringsobjekt!
Helt ny engreppsblandare (kran) till badkar eller dusch
2 stora, vita skivor/hyllplan 247 x 61 cm
     
Plåtburkar
Hörnhylla 43 cm hög
ca 75 cm hög
ca 50 cm hög
Plåtask, Rottingring, silverbricka, handdukshängare....
Stativ till någonting....
IKEAs tidningsställ (vägg) till vänster. Byggsats till höger
 
Hoppas det syns på dom andra bilderna vad det är för något.    Dom stora tavlorna (tre stycken) som du ser i bakgrunden, är också till salu. Ett ordspråk längst ner på varje tavla.
 
Nu ska jag fortsätta plocka grejer!
 

KÄNSLAN........

När mannen i mitt liv kliver in genom dörren på jobbet - och ger mej denna fantastiska ros!
Inget har förändrats på den punkten, på dom dryga 25 år vi varit ett par.
Det är vardagslycka med guldkant!