Bostad sökes

Jaha, då var denna dag och denna helg till ända.
Det blev en lite annorlunda helg, mot vad vi hade tänkt oss i veckan som var. Men livet bjuder på överraskningar hela tiden. Detta var väl dock vårt eget beslut, att ha en växt- och prylloppis vid Hem-Ljuva-Hem. Men, lika bra det - allt i trädgården ska ju väck, och det är lika så bra att ta tag i det medan det går att gräva. Snart nog är det minus och en massa snö, och då är det för sent.
 
Även idag kom det både kända och okända ansikten. Jag gläds ideligen av att människor är så fantastiskt snälla och goda.
Idag fick vi ett erbjudande från en vän, som gjorde mej alldeles varm i hjärtat.
Det är så fantastiskt, för det är i såna här situationer, när man är utsatt och utan makt, som dom vackraste människorna visar sej. Kravlöst och utan egna intressen, förutom att hjälpa till, med ett gott hjärta.
Tack snälla ni!!!
Jag känner mej väldigt ödmjuk och tacksam över att ha så fina vänner - både gamla och nya!
 
Ja, det blev en del växter sålda också, vilket på sätt och vis känns bra. Då vet jag att dom kommer till ställen där dom blir omhändertagna och älskade. För det är ju så, att alla växter av olika sorter som vi har, har vi valt ut, fått eller köpt, planerat och planterat, för att få den trädgård vi ville bygga upp. En trädgård som vi skulle kunna njuta av i många år. Nu blev det ju som ni vet, inte alls på det viset, och då är det faktiskt okej att gräva upp dom och sälja och ge bort.
Det är konstigt hur livet kan vända och förändras.
 
Men nu måste jag be dej som läsare av denna blogg, om hjälp!
Vi letar efter någonstans att bo!
Det kan vara ett litet hus som är till salu eller till uthyrning. Eller en lägenhet, parhus - att köpa eller hyra.
Fyra rum och kök och gärna mycket förvaringsutrymmen.
 
Vet du något, eller känner nån som kanske vet - snälla, hör av er till oss.
Skriv ett meddelande här på bloggen (jag publicerar aldrig privata meddelanden), eller ett pm på min facebooksida. Slå en signal, eller tipsa när vi träffas.
Mitt mobilnummer är 0709 39 09 58
 
Det får bli allt för idag. Jag är helt slut efter att ha varit ute i blåsten hela dagen. Så nu får det bli TV-soffan och sen i säng.
 
Återigen TACK, alla underbara och vackra människor.
Kram från Fjäder
 
 

Kommentera här: