Fjäder

Försöker att rycka upp mej!!!
En småkall vårdag, kan man väl kalla dagen idag. För nog är det vår, när till och med klockan ska ställas fram till sommartid!?
 
 
Lärkan har kommit, och dess kvittrande sång tillsammans med andra fåglars glada tillrop, gör att det skriker VÅÅÅR i luften.
Men idag är det ingen sol som lockar kroppen att få färrädiska vårkänslor...
 
Trots detta faktum, så satte vi oss i bilen och for ut till Spiken (en pittoresk liten båthamn i en av Vänerns skärgårdar, för dej som inte är ifrån trakten...).
På Spiken var det påskmarknad. Försäljning av fisk, vilt, honung, inläggningar, kläder etc. Småtrevligt, men - alldeles för mycket folk för min smak. Naturligtvis kanon för arrangörerna!
 
Lämnade marknaden och for hem till bror med fru. Där lyckades vi pricka in kaffet precis - det firades födelsedag för frun i huset, som har bemärkelsedag imorron. Så det blev en liten tårtbit till kaffet. Gottigt!!!
Träffade Amoris och Zion för första gången också. Två fantastiska killar och en trevlig ny bekantskap!!
Söta som socker och långhåriga. Amoris är den största kisse jag träffat!
 
 
Vi hann med ett par timmar nere i nya lokalen också. Plockade upp och strukturerade lite bland allt som tidigare packats ner i lådor för flytten. Blir kanonbra och nu kan vi packa dom tomma lådorna en gång till...
 
            
 
Häromdagen var vi ute en sväng vid badet. Ja, inte för att det blev nåt dopp - isen täckte så långt ut vi kunde se, men vackert var det! Och lite sög det allt efter att kunna åka ut och ta en kvällsdopp om någon månad.
 
 
Men än så länge får vi stanna på land. Vilket oftast blir på stentrappan, för att njuta av Fjädermannens eldande...
 
 
Fast just nu, när jag blickar ut genom rutan, så lockar det inte att gå ut och sätta sej. Nej, det får väl bli ytterligare några lådor, i väntan på att lägenheten vi ska flytta till blir tom.
Inget är som väntans tider.....
 
Avslutar med lite bra texter från facebooks brokiga innehåll, och en sida jag brukar följa...
 


 
    
 
och......
 
 
 
 
 
 
 
 
Over and out!!!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress