Kanske borde konvertera o bli man...

eftersom allt verkar gälla dom med snopp nuförtiden.
Det jag gnäller om är att, först ska dom ta bort den bästa gynekologen i staden. Hon har varit privat i X antal år och har mer än 6000 patienter / kvinnor, som går hos henne. "Någon" har bestämt att hon får sluta med det!
Så kommer då nyheten om att gyn i lilla staden också ska stänga igen!!!
Ja men det är väl helt jävla underbart :(
Jag bara undrar vart alla vi kvinnor som besöker dessa inrättningar nu ska ta vägen?
Fara till KSS - "stora lasarettet i staden-som-vill-ha-allt" ?
Eller fara till NÄL - "stora lasarettet som ligger lika långt åt andra hållet"?
Eller ska vi helt enkelt inte få någon vård?
Det är kanske uträknat så att man sparar mest på detta - att inte ge någon vård alls.
För det är väl det som det går ut på allting - att tjäna pengar!?
Vem bryr sej om människor, när man kan fylla plånböckerna med kosing!?
Nä, bort med kvinnor och barn och gamla och sjuka och handikappade och alla andra som kostar männen en massa pengar. Det är ju bara dumt att ha kvar dessa kostnader/människor!
Och bara för att det är så dumt, så tror jag att dessa beslut är tagna enbart av män!!!
 
Tänk vad världen skulle bli lugn och fin med bara en massa män.
Då kunde dom kriga tills dom inte orkade kriga mera. Dom kunde se på sport och film och allt vad dom ville, utan att någon (kvinna) var av annan mening - för alla karlar gillar väl samma saker, eller hur?
Porr kunde dom ju förstås inte se eftersom det inte skulle finnas några kvinnor kvar att spela in porrfilmer med. Så då fick alla karlar bli gay eller så fick dom titta på gamla slitna filmer som Fäbojäntan, och bli nostalgiska.
Ett riktigt mansamhälle!!! Med jättebra vård för prostatacancer och manliga hjärtinfarkter, bukfetter, penisförstoring etc.
Eftersom forskning oftast tar upp, hur just mannen reagerar vid olika sjukdomar, hur mannens kropp förhåller sej till olika saker, så kunde dom ju fortsätta att koncentrera sej helt och totalt på sej själva.
Dricka öl, klia sej i skrevet, fjärta och rapa obehindrat och fritt. Vilken underbar värld!
 
Nääää....jag tror inte det!
Jag tror på den perfekta balansen och harmonin i tillvaron. På samspel mellan män och kvinnor. Jag tror att vi är satta på den här planeten för att hjälpa varandra, älska varandra - både män och kvinnor. Och det är min övertygelse att vi behövs allihopa. BÅDE män och kvinnor, barn och gamla, sjuka och handikappade. Alla har sin roll, här i livets teater. Vi tillhör alla den Stora planen!!
 
Därför tycker jag att det är otroligt, ofattbart, omänskligt och bara så jävla FEL - att stänga igen allt vad kvinnovård heter i den lilla stad där jag och tusentals andra kvinnor lever och bor.
Det var bara det jag villa säja!
 
Konvertera till man?
Nä, jag tror jag skiter i det!