Fina vänner, fint sällskap!

Jäklar i min lilla låda, vad pärlor jag har!
Visste att det skulle bli en del, när jag började att lägga i påsar och märka upp - men fattade ändå inte riktigt huuur mycket det är. Fast det är ganska meditativt att sitta och sortera pärlor och annat smått. Man behöver liksom inte tänka på vad man gör, för det går per automatik. Tur jag har mer då...  
 
Har fyllt på med lite julprylar och annat ute i garaget. Och via telefon fick jag sålt dom sista rosorna idag. Nu är det bara några enkla, rosablommande, kvar av rosorna. Fast dom är ganska tråkiga, för dom rosa blommorna blir bruna av regn...
Hoppas att någon förbarmar sej över roddarna och alla perenner i alla fall.
 
Idag blev en bra dag, den också. Mysigt på jobbet, lite stressigt med ärenden efteråt, men mysigt igen med liten go'fika med min fina "älva". Så var vi ju på retrocafé också - hos "lilla Lena". Tack för fikan älvan min, och tack för hallongrottorna jag fick med mej Lena!
Jag känner att jag har så mycket att vara tacksam för - han helt fantastiska vänner. Både unga och gamla, nya och "slitna" . Puss på er!
 
Nu sitter jag dock här och skriver, bara för att jag inte orkar slita den tunga rumpan ur stolen. Ska pallra mej in till symaskinen och byta dragkedja i livskamratens jobbejacka, och sen fortsätta med påsfyllning/pärlsortering.
Jaja, lika bra att göra't direkt, så är'e gjort sen.
Så här såg det ut när jag höll på igår...
Som tur är hade jag fint sällskap