Magkänslan bestämmer

i allra högsta grad!!!
Tyvär så var det inte nån bra magkänsla idag. Efter maten så började maggen att "prata" med mej. Den var sur och irriterad och bubblade. Försökte förtränga och ignorera, men se det visade sej vara helt fel taktik. Fick ge mej av hemåt en timme tidigare än beräknat och fick även ställa in dagens massage. Dem tre trygghetsfaktorerna HTS fick ta vid istället. Tog dom i den ordningen också - Hem - Toa - Säng.
Vet inte riktigt vad som händer i kroppen när det blir så här, men idag misstänker jag att det kunde varit brödet jag åt. Men jag vet inte. Det verkar alltid vara olika saker som påverkar min mage och jag har svårt att se några direkta samband. Nåja, det funkade att åka hem lite tidigare. Min underbara arbetskamrat är en klippa. Väl hemma efter en något orolig bilfärd (har ju inte wc i bilen precis ;-) så la jag ner kroppen i horisontalläge. Sov oroligt i fem timmar. Sen blev det ett försök med en lite mat och en kopp pepparmyntathé. Magen blev inte glad - men peppar, peppar, än så länge funkar det.
Synd på en dag som började så bra och som var så rolig fram till middagstid. Synd även för min massagekund som jag nog kan tänka mej behövde sin behandling idag. Men, jag har kört "hela kitet" idag och pillat i mej magmedicin också. Så imorron tänker jag vara pigg och kry igen, så det så!

God Morgon!!!!!

Solen strilar in genom lövverket utanför fönstret och bladen rör sej bara stilla i vinden...
Vilken underbart vacker morgon!
Kroppen känns trött idag, men huvudet piggt (man får vara glad för det lilla!).
Gårdagen bestod av föreläsning, diskussioner, lunchbuffé och qigong. Detta efterföljdes av en promenad och senare med en massa timmar i garaget, förberedande vår LOPPIS!!!
Tog mej en kall en när jag gick där och plockade.
Fick mej att släppa taget på minnen, affektionsvärde och andra luriga känslor.
Så nu har jag tömt även dom fyra flyttlådorna jag hade sparat i garaget. Inte illa, med tanke på hur jobbigt det var rent känslomässigt att packa dom!
Vackra glas från Småländska glasbruk, porslin från Rörstrand o Uppsala-Ekeby, träarbeten från Norrland...
Nu åker det alltihop!!!
Faktum är att det känns bra....

Ja, det var bara ett litet kort inlägg så här på morronen.
Nu ska jag iväg till staden för att jobba igen. Sen blir det en massage innan det blir kväller och man får köra igång igen ;-))
Ha en underbar dag kära vänner!!!

Njut varje minut

Fredagsmorgon

Vad lätt det känns att kliva ur sängen när solen skiner och fåglarna kvittrar. Man blir liksom glad inombords bara av att vara.
Veckan har gått fort och det är redan fredag igen. Härligt!
Nu är det "Njut varje minut" som gäller...
Så borde det i och för sej vara hela veckan lång, men ibland är det lätt att tappa den känslan när vardagen blir för påtaglig.
Men man får fånga tillfällena. Som Livskamraten och Bamse i solen på altanen igår kväll till exempel...
  
Eller som en av grannens flickor, en dag när regnet strilade ner...
- Jag äääääälskar regn ropade hon och hoppade på studsmattan så det skvätte! Underbart att se barn som leker ute och som tycker det är roligt... 
Hon ser ut som en glad liten trädfé där hon hoppar i grönskan!

Nu ska jag gå ut och Fånga Dagen. Ska njuta av en biltur i vackra Lady'n ner till staden. Där ska jag sen jobba och ha roligt tillsammans med ett gäng härliga människor innan det är dags att fara åter hem och ta fredagsmyyys.
Ha en skön fredag - och njut allt vad ni kan!